Soluții integrate

Transformăm clasicele Vending Machines pentru a le adapta sectorului industrial, în funcție de nevoile fiecărui client. Echipa noastră de profesioniști se va ocupa de toate aspectele necesare pentru a adapta și implementa software-ul OptiVEND. Astfel, în funcție de cerințele pe care compania ta le ridică, ne vom adapta și vom găsi soluțiile corecte pentru tine.

Tehnologie adaptată nevoilor tale

Totul a început de mai bine de 10 ani. Pasionați de tehnologie și cu dorința de a ajuta cât mai multă lume să eficientizeze munca, am decis să punem bazele platformei noastre OptiVEND.

Ne ocupăm de dezvoltarea soluțiilor și integrarea lor pentru produsele atipice. Ne adaptăm în funcție de fiecare provocare pe care o întâlnim, astfel încât tu să beneficiezi de calitatea serviciilor noastre.

Soluții inovatoare

Am pornit pe acest drum cu o misiune bine definită în rândul echipei noastre, cea de a oferi soluții inovatoare și eficiente prin intermediul automatelor cu discuri sau spirale. Acestea sunt construite astfel încât tu să ai acces la toate informațiile de inventariere necesare pentru produsele de protecție personală a angajaților.

Într-un mediu aflat într-o schimbare continuă, ne dorim să fim lideri în furnizarea de soluții tehnologice și să contribuim activ la îmbunătățirea calității proceselor în diverse industrii.

Mai accesibil ca oricând

Viziunea noastră este de a transforma modul în care oamenii accesează produsele PPE și beneficiază de ele. Pornind de la problemele pieței, până la nevoile fiecărei companii, suntem pregătiți de orice provocare.

Oferim tehnologie de vârf, sisteme integrate și eficiente, dar și servicii de excepție pentru ca tu să te bucuri de tot suportul necesar în respectarea drepturilor angajaților tăi. Orientați spre viitor, încurajăm tehnologia ce simplifică munca angajaților.

Respectăm normele de siguranță

Satisfacția adusă clienților noștri este încă un motiv pentru care continuăm să ne îmbunătățim serviciile și produsele zi de zi. Indiferent de automatele pe care le vei alege, îl vom adapta și personaliza în funcție de nevoile companiei tale și a echipei pe care o coordonezi.

+10

ani experiență în vending

+100

clienți mulțumiți

+20000

consumatori

Schimbarea începe acum

Te așteptăm să discutăm despre viziunile pe care le ai și să adaptăm automatele pentru necesitățile tale. În plus, îți oferim o lună gratuită de încercare pentru a te convinge de eficiența sistemelor noastre.

Contactează-ne