Tehnologie modernă

Cu un design atrăgător și o interfață intuitivă, automatele cu discuri sunt soluția ideală pentru eficientizarea distribuției articolelor consumabile. Discurile sunt rotative și pot conține o gamă variată de echipamente. Începând de la mănuși, ochelari de protecție și până la produsele atipice, automatul se poate adapta la orice cerință.

Mereu la îndemână pentru angajații tăi

Automatele cu discuri pot fi amplasate oriunde este nevoie. Astfel, angajații nu vor mai rupe din timpul de lucru pentru a se echipa corespunzător. Adesea, echipamentele sunt ținute într-un mic depozit. Inventarierea se face manual și adesea este costisitoare de timp.

Aceste aparate sunt dotate cu sisteme de ultimă generație ce oferă angajatului cele necesare într-un timp de doar 6 secunde. De asemenea, vei avea toate datele stocate în sistem, fluidizând inventarierea.

Bucură-te de eficiență

Automatele industriale pentru distribuirea eficientă a articolelor de protecție personală sunt o soluție inedită pentru a avea controlul total asupra distribuției acestor produse. Echipamentele vor putea fi accesate în limitele impuse pentru fiecare angajat.

Detalii tehnice

Automatele cu discuri inovează sectorul industrial. Acestea sunt proiectate pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Ne vom asigura că vei avea parte de o experiență inedită alături de ele, oferindu-ți o lună gratuit de încercare, fără obligații contractuale.

Ce produse se pot distribui?

Suntem conștienți că fiecare companie are necesitățile personale. Din acest motiv, automatele noastre sunt pregătite pentru a face față provocărilor. Prin acestea se pot distribui o gamă largă de produse, începând de la simplele mănuși de protecție, până la orice tip de echipament/consumabil care poate fi integrat în spațiul automatului.

Stochează datele inteligent

Automatele cu discuri sunt dotate cu un sistem de înmagazinare a informațiilor direct în cloud. La acesta vei avea acces de oriunde, oricând, chiar și de pe telefonul mobil. Colectarea datelor se realizează în timp real. Astfel, erorile umane vor fi diminuate, iar inventarierea devine mai eficientă și exactă.

vezi cum funcționează

Schimbarea începe acum

Te așteptăm să discutăm despre viziunile pe care le ai și să adaptăm automatele pentru necesitățile tale. În plus, îți oferim o lună gratuită de încercare pentru a te convinge de eficiența sistemelor noastre.

Contactează-ne