Un alt mod de a te organiza

Automatele cu spirale sunt disponibile pentru o gamă variată de produse. Acestea vor fi organizate eficient, fiind eliberate individual de fiecare dată când angajatul solicită prin intermediul ecranului intuitiv produsele necesare pentru propria sa protecție la locul de muncă. Capacitatea poate varia între 400-1000 de produse.

Adaptat în funcție de nevoile tale

Automatele cu spirale pot să fie adaptate în funcție de nevoile pe care le ridică compania ta. Ne vom ocupa personal de configurarea sa. Poți opta și pentru sisteme de împingere ce să eficientizeze accesul la aceste produse, chiar dacă sunt mai voluminoase.

Funcționarea acestor aparate este foarte simplă. Alegi articolul dorit prin intermediul ecranului, iar după prezentarea cartelei de acces al angajatului, spirala se va învârti, până va elibera produsul care va ajunge într-un timp record la angajat.

Avantaje distincte

Automatele cu spirale beneficiază de anumite avantaje, fapt ce le face atât de populare în sectorul industrial. Prin intermediul lor, produsele de protecție personală vor ajunge la angajați cât ai clipi, iar tu vei avea acces la datele importante inventarierii oricând și de oriunde.

Detalii tehnice

Automatele cu spirale sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație. Ele sunt conectate în timp real la sistemul pe care îl vom implementa special și adaptat pentru compania ta. Aceste dispozitive moderne și inovatoare oferă o experiență inedită tuturor angajaților tăi. Grija pentru echipa ta începe cu noi.

Ce produse se pot distribui?

Datorită sistemului de spirale și posibilității de adaptare a automatului cu spirale, te asigurăm că acesta este potrivit pentru o gamă variată de produse. În funcție de cerințele pe care le ai, vom adapta dispozitivul pentru a face față și produselor mai voluminoase.

Stochează datele inteligent

Automatele cu discuri sunt dotate cu un sistem de înmagazinare a informațiilor direct în cloud. La acesta vei avea acces de oriunde, oricând, chiar și de pe telefonul mobil. Colectarea datelor se realizează în timp real. Astfel, erorile umane vor fi diminuate, iar inventarierea devine mai eficientă și exactă.

vezi cum funcționează

Schimbarea începe acum

Te așteptăm să discutăm despre viziunile pe care le ai și să adaptăm automatele pentru necesitățile tale. În plus, îți oferim o lună gratuită de încercare pentru a te convinge de eficiența sistemelor noastre.

Contactează-ne